Ruch oporu
Buntownik
<Thomas Dekker> Josh jest w drodze, w³a¶nie rozmawia z Summer, przeklêty robot.
<ronnie k> Summer Glau oznajmi³a w tym tygodniu w wywiadzie, ¿e przeczyta³a scenariusz zakoñczenia serii oraz, ¿e by³a zszokowana i smutna. Jaka by³a twoja reakcja na scenariusz zakoñczenia?
<Thomas Dekker> Oh mój Ronnie K, zareagowa³bym tak samo jak Summer. Jest on napisany znowu przez samego Josha i my¶lê, ¿e jego scenariusze s± najmocniejsze. Pozostawi on seriê zarówno z ekscytacj± jak i niszcz±cym niedomówieniem. Mam nadziejê, ¿e mo¿emy st±d kontynuowaæ, po prostu widzê co Josh zrobi dalej.
<Tony> Co my¶lisz o mo¿liwo¶ci obsadzenia Summer Glau w roli Lary Croft? Ch³opaki, czy my¶licie, ¿e mog³aby siê w niej sprawdziæ?
<Thomas Dekker> My¶lê, ¿e Summer Glau mog³aby zrobiæ bardzo dobrze wszystko co tylko wbije sobie do g³owy. Wiêc tak, tak, tak, tak
<Josh Friedman> Witam wszystkich. Przepraszam za spó¼nienie. Najlepsza na ca³ym ¶wiecie: Summer Glau!
<GermanTSCCFans> W ostatnim wywiadzie mówi³e¶ (Josh Friedman) o przysz³o¶ci Kronik Sary Connor i ¿e serial mo¿e (lub nie) byæ anulowany. Je¶li to siê stanie czy bêdzie mo¿liwo¶æ przeniesienia serialu do innej sieci (jak z seri± Buffy)? Naprawdê bardzo by¶my chcieli trzeci± seriê.
<Josh Friedman> Nie mam zielonego pojêcia. Serial ma siê bardzo dobrze miêdzynarodowo wiêc WB z ca³± pewno¶ci± jest sk³onny do utrzymania go lecz przeniesienie do innej sieci jest rzadko¶ci±.
<Lena Fan> Josh, czy powrócicie do wypowiedzi Cameron z pocz±tku 2 odcinka, w którym powiedzia³a do Johna „Ludzie nie lubi± decyzji, które podejmujesz, nie ci ludzie”. Czy ona nawi±za³a do Jessie? Czy widzia³a j± obserwuj±c± ich?
<Josh Friedman> Domy¶lam siê, ¿e najlepszym sposobem na odpowiedzenie na to jest to, ¿e wiêkszo¶æ S2 wynika z tego komentarza. Jednak¿e nie, ona nie widzia³a Jesse. Przynajmniej nie w tej linii czasu.
<Arnie> Thomas w wywiadzie G4 stwierdzi³e¶, ¿e mia³e¶ problemy z Summer Glau na pocz±tku serialu z powodu z³go dogadywania siê. Jaki to mia³o wp³yw na serial i jak to rozwi±zali¶cie?
<Thomas Dekker> Arnie, to wszystko by³o tylko dobr± zabaw±. Próbowa³em daæ jej komplement i domy¶lam siê, ¿e zosta³ ¼le zrozumiany lecz po kolejnym spotkaniu bardzo szybko stali¶my siê ju¿ bardzo dobrymi przyjació³mi. Ona jest najlepsza.
<Rocky Bell> W poszukiwaniu wiêcej akcji z Johnem i Cameron, jest ona w przysz³o¶ci?
<Josh Friedman> Której przysz³o¶ci?
<Pharazon> Josh – my¶lê, ¿e chodzi³o mu o najbli¿sz± przysz³o¶æ (ostatnia 9).
<Josh Friedman> Jest du¿o wiêcej Johna i Cameron razem. Lecz nie w tym sensie.
<ClaudeFTW> Thomas, sposób w jaki na¶ladujesz JC jest naprawdê imponuj±cy, mówiê powa¿nie, w ostatnim odcinku móg³by¶ roz³adowaæ napiêcie miêdzy JC, a Cameron pi³± ³añcuchow±, czy to jest zapowied¼ co stanie siê miêdzy nimi dwojga w reszcie serii?
<Thomas Dekker> Claudeftw, kiedy twoja przyszywana siostra jest gor±cym terminatorem, napiêcia d±¿± tylko do powstawania. Jednak¿e wczuwam siê w nasz serial poniewa¿ zosta³ dobrze napisany, ¿aden zwi±zek nie bêdzie siê wiêcej utrzymywa³ w sta³ym nastroju. Te postacie ci±gle siê zmieniaj±, a co za tym idzie ich zwi±zki.
<Callie> Pozdrowienia z Kanady! Josh – Cameron wspomnia³a uczucie „jak bomba” w odcinku 11 i rozmawia³a o samobójstwie i umieraniu. Czy chce ona zrobiæ co¶ ze swoim chipem?
<Josh Friedman> Callie. Tak.
<Logan> Josh – Samson and Delilah oraz Allison From Palmdale s± tak¿e moimi ulubionymi odcinkami. Jestem czasami sfrustrowany odosobnionymi odcinkami, których akcja nie posuwa siê naprzód. Jak du¿o otrzyma³e¶ opinii na swoim koncie dostarczonych przez fanów?
<Josh Friedman> Przeczyta³em du¿o opinii, a samodzielne/powtarzane pytania s± zawsze dyskutowane. Dla mnie serial jest rzadko odosobniony. Z ca³± pewno¶ci± jest taki CSI lub co¶ w tym stylu.
O widzê, ¿e moje t³umaczenie siê przyda³o Jak by co to zapraszam na http://summer-glau.rox.pl/. Czasem wstawiam te¿ newsy o serialu W dziale LINKI doda³em te¿ odno¶nik do tego forum. Jest parê wej¶æ w liczniku wiêc kto¶ tu móg³ trafiæ stamt±d.
Dobry wywiad. Niby nie zdradza rewolucji ale jednak dodaje pikanterii. Najbardzie zagadkowe jest to co Cameron zrobi z chipem. Tzn wiadomo od jakiego¶ czasu ¿e co¶ jej odwali i zdradzi. Ale co ona ma sobie sama z chipem zrobiæ ?
Bartek, zaraz strone ogl±dnê.