Ruch oporu
Buntownik
Okolo dwa lata temu pewien czleczyna Chad Chambell napisal scenariusz ze scenami do terminatora3 ktore moga byc jeszcze nakrecone, zeby uzupelnic film i poprawic film o 30-50min. W takim rozszerzeniu mialaby sie zmienic ostatnia walka w Crystal Peak i epilog, napisano petycje by zdobyc na to 50 milionow $, zdobyto wystarczajaca ilosc glosow ale na nieszczescie wszystko... ucichlo... . Jedyna pocieszajaca wiadomosc to taka, ze projekt ten moze byc zrealizowany jedynie przed kreceniem T4. Tworca pomyslu byl przekonany, ze T3.5 bylby lepszy od pozostalych.
Terminator rz±dzi.Zrobili 3 czê¶æ krêc± czwart± my¶l± ju¿ o pi±tej.Jakie¶ studio tworzy Terminators.Jest zajefajny serial.Ja pierdziu.
Chêtnie zobaczy³ bym taki dodatek. Zw³aszcza ¿e mnie zawsze bardziej interesuje w±tek w naszej tera¼niejszosci a nie przsz³o¶ci. T4 i zapewne T5 z akcj± w przysz³o¶ci jako¶ nie napawaj± mnie pozytywn±my¶l±.
A co do T3.5, to s±dzicie ¿e Arni zgodzi siê na dokrêcenie scen ? Wszak bez jego udzia³u ni ma to sensu...