Terminator

Ruch oporu

#1 2009-01-21 18:02:28

Skynet

Administrator

Punktów :   

Wra¿enia po Pilocie

Jakie by³y wasze wra¿enie po ogl±dniêciu pilotu serialu ? I jakie mieli¶cie do niego nastawienie pocz±tkowo. Nowinê o tym ze z terminatora zrobi siê serial przyj±³em optymistycznie, choæ nie spodziewa³em siê fajerwerków. Tak naprawdê to nie wiedzia³em czego siê mogê spodziewaæ, czego oczekiwaæ. Pierwsze wra¿enia by³o mocno ¶rednie, nowi aktorzy, chaotyczna historia i mniej klimatyczna ni¿ w filmach. Jednak Pilot by³ na tyle udany ¿e Zosta³em przy serialu na dobre. A teraz patrz±c z perspektywy czasu moja ocena jest bardziej ciep³a.

I'll Be Back !

#2 2009-01-21 18:19:25

Xtrame

Nowy

Punktów :   

Re: Wra¿enia po Pilocie

Do serialu podchodzi³em jak do je¿a. Chcia³em tylko zaliczyæ. Nie wierzy³em ¿e z filmów wykluje sie dobry serial. No i mia³em racje. Tzn serial (tu pilot) nie jest z³y, je¶li potraktujemy go jako nowy pocz±tek i wyma¿emy z pamiêci obraz filmowy. Bo w starciu z nim pilot jest blady, i nie mówiê tu o efektach czy rozmachu ale raczej prowadzeniu akcji i pomys³owo¶ci.

#3 2009-01-22 09:41:46

Tool

Nowy

Punktów :   

Xtrame napisał:

Do serialu podchodzi³em jak do je¿a.

Ja przeciwnie. By³em dobrze nastrojony. ¦wiat terminatora idealnie nadawa³ siê do przeniesienia w serialowe realia. Po pilocie by³em zaskoczony. Spodziewa³em sie raczej klonowania ju¿ sprawdzonych, dobrych pomys³ów. A zamiast tego dosta³em zupe³nie inn± historiê. Jednak sam pilot to ma³o by oceniaæ serial. Dlatego moje wra¿enia by³y takie- no OK, ja chce wiêcej by wyrobiæ sobie zdanie. Ale sk³ania³ bym sie do pozytywnej oceny.

No Future

#4 2009-02-21 13:06:07

Gun Man

Rebeliant

Punktów :   

Mnie wie¶ci o serialu jako¶ omija³y. Nagle spad³o to to na mnie jak grom z nieba. Terminator by³ dla mnie zwsze filmem, a¿ tu nagle serial, tak z dnia na dzieñ. Szybko siê w nim odnalaz³em i zaciekawi³em. Mo¿e nie po samym pilocie ale pierwze 3 odcinki i ju¿ siediza³em w tym po uszy. A sam pilot troche chaotyczny. Jadnak musial taki byæ, skondensowany i szybki by jak najwiêcej pokazaæ w tak niewielkim czasie.

Stopka forum

RSS